Politisk speed-date: AP

I dag hadde vi et intervju med Melita Ringvold. Vi spurte hun fem kjappe spørsmål om Arbeiderpartiets politikk på Grünerløkka:

Hvordan er det å sitte i bydelsutvalget?

Det er hyggelig og man lærer mye av det, man blir kjent med bydelen og folkene. Det bor 65.000 innbyggere på Grünerløkka og hun syntes det er viktig at man kan bestemme selv.

Hva syntes du om bydelen Grünerløkka?

Det er en fantastisk bydel og at alt er i nærheten hele tiden, det er forte veier til skolen, masse aktivitets tilbud og det er veldig fint.

Hva er dere mest stolte over av å ha fått til på Grünerløkka?

Arbeiderpartiet er stolt over at man kan for eksempel gå på aktiviteter, ungdomstilbud og at det skal føles godt å være ung, ungdom og voksen. De er spesielt stolte over ungdomsjobber.

Hva slags saker jobber dere med her for tiden på Grünerløkka?

Det de jobber mye med nå er budsjettet til bydelen og at Grünerløkka skal ha noe å si for politikken ellers i byen og lage nok penger til tjenestene som vår bydel trenger, de jobber mye med budsjett for å få nok penger til bydelen og de vil sikre at tiltakene som er blir og ikke forsvinner. De vil ha gjort noe med ulikhetene i bydelen det betyr at de vil at ungdommer skal ha muligheter og at de ikke skal koste penger for aktiviteter. De vil at det skal være mer plass til fotball baner og bedre kapasitet på Hasle Løren, det har kommet masse familier til Hasle Lørenog de vil få flere for eks fotballbaner.

Hva ønsker dere å prioritere her på Grünerløkka i framtiden?

De ønsker å prioritere gode fellesskap som skal være tilgjengelig får både unge og eldre og det skal være uavhengig om du er rik eller fattig, da vil vi ha gode parker og  gode skoler.

Vi takker Melita for tiden!

Skrevet av: Molly og Yamur


Legg igjen en kommentar