Oslos beste vafler

Idag intervjuet vi en dame på Hønse-Lovisa om vaflene deres.

Journalist: Sunniva Sharafi-Listhaug

Fotograf: Yusupha Damel Christiansen Njie

Hvorfor er dere kjent for vaflene deres?

«Fordi vi har de beste vaflene i byen» sier dama med et smil.

Har dere en hemmelig ingrediens?

«Nei det er normale ingredienser, men vi lager det med kjærlighet, det er det viktigste.»

Hvor mye koster en vaffel med syltetøy?

«Vaffelen koster 52kr, men med pålegg koster det 62kr. Så du kan enten velge mellom syltetøy, brunost eller rømme.»

Kaster dere vafler som ikke blir kjøpt?

«Nei, vi lager bare vafler ved bestillinger. Så vi kaster minst mulig»

Hva skjer når dere brenner en vaffel?

«Vi prøver å ikke brenne vafler, men om vi gjør må vi enten spise den eller eventuelt kaste den.»

Er Hønse-Lovisa bare én kafe eller finnes det flere?

«Nei det finnes bare én Hønse-Lovisa.»

Vaffel-vurdering

I dag dro Sunniva, Yusupha, Nathaniel og Seren på Hønse- Lovisas ved Mølla. Vaffelen var veldig god. Litt dyr, men det er verdt pengene. Det var en veldig fin kafe og vi anbefaler den sterkt!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Legg igjen en kommentar